TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 7d
#91
Што сакаш да бидеш кога ќе пораснеш?
- Да не пораснам.
75ReTweets169Favorites·Details
#92
Не треба никого да осудувате за нивните постапки или начинот на кој што живеат...сепак не се сите израснати и одгледани како вас самите.
81ReTweets150Favorites·Details
#93
Само сакам некоја да ме гледа мене,како што билдерите се гледаат себеси во огледало.
74ReTweets170Favorites·Details
#94
Надвор на 5 степена
Маж: чорапа фармерка, маица дуксер, јакна зимска.
Жена: хулахопче, суќниче, блуза и јакна тенка.
Дома на 23 степена.
Маж: тренерка и маичка
Жена: хеланки, два пара чорапи (едните термо), тренерки и ќебе.
68ReTweets187Favorites·Details
#95
Тенка е границата помеѓу доверба и злоупотреба.
78ReTweets157Favorites·Details
#96
Ми се умираше, ама ми текна дека сум од пехчево и ќе треба сам да си го носам ковчегот и крстот и пченицата.
60ReTweets211Favorites·Details
#97
Ми здосади. 25+ години истото. Едноставни се правилата. Ја знаеш црвената линија, ја осеќаш во себе, интуиција е, ја знаеш. Не ја поминувај таа линија и толку е. Не се вади дека други биле корумпирани. Кој сака нека биде. Ти не биди. Не е некоја филозофија. Просто е. Ебате тоа.
59ReTweets213Favorites·Details
#98
"Среќата не е дестинација, не е богатство. Среќата е духовно искуство од живеењето на секој миг со љубов, милост и благодарење."
86ReTweets131Favorites·Details
#99
'Едукацијата на разумот без едукација на срцето, воопшто не може да се нарече едукација.' Аристотел
88ReTweets125Favorites·Details
#100
Што правиш?
- Планови за нас.
71ReTweets175Favorites·Details