TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 7d
#11
Moon Orbit Above Skopje. 😍 https://t.co/c46QZ4Ymxd
112ReTweets300Favorites·Details
#12
"Одлучив да се држам до љубовта. Омразата е преголем товар за носење."
128ReTweets225Favorites·Details
#13
Нема потреба од коментар... сликата се сама кажува. https://t.co/GjmwuR5hmj
109ReTweets272Favorites·Details
#14
Македонија. Албански знамиња по улици, турски серии на телевизија, кинеска роба по продавници, бугарски пасоши по џебови, српска музика по кафани... Само платата ни е македонска.
99ReTweets299Favorites·Details
#15
"Повеќе би сакал да сум промашил во нешто љубејќи отколку да сум успеал во нешто мразејќи."
125ReTweets203Favorites·Details
#16
Денес, изутринава во 03:00 часот ми заѕвони комшијата на врата,
ВО 3 ЧАСОТ сабајле, ви се верува ли!?
Среќа не бев легнат, работев нешто со хилтата.....
97ReTweets275Favorites·Details
#17
ЕПА УМРЕФФФФ!!! 😂😂😂😂😂😂😂 https://t.co/0RY7jHxCHF
108ReTweets238Favorites·Details
#18
Кој сака да биде на власт, да потпише документ дека неговите деца треба да живеат во оваа земја 50 години. Истите да учат и да се лечат во оваа држава, каде што татко им измислува закони и владее со животите на другите луѓе.
Како ви се чини ова?
Алексеј Серебрјаков, актер 🇷🇺
93ReTweets283Favorites·Details
#19
"Тајната на среќата е во слободата. А тајната на слободата е во смелоста."
120ReTweets200Favorites·Details
#20
Гугл е пичку матер. Се логираш од друг компјутер и одма алерти фрчат, на моб, на мејл, пожарна ти тропа на врада, Оливер Спасовски со поп иде... јеботе технологијата, јеботе.
77ReTweets325Favorites·Details