TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 7d
#21
'Да чуваш омраза во себе против некој е исто како да пиеш отров секој ден и да очекуваш омразениот да умре.'
114ReTweets207Favorites·Details
#22
Има девојки кои се ладни ко мраз,ама кога се гушнати од правилните раце тогаш многу брзо се топат.
101ReTweets241Favorites·Details
#23
Благодарам на сите делегати за укажана доверба на денешно транспарентно изборно собрание да бидам Претседател на Пливачка Федерација на Македонија.
Од Понеделник почнува имплементација на професионализам во мк пливање!
59ReTweets367Favorites·Details
#24
ЕПА УМРЕФФФФ!!! 😂😂😂😂😂😂😂 https://t.co/0RY7jHxCHF
104ReTweets225Favorites·Details
#25
"Од љубов сме создадени; Љубовта ни е мајка."
112ReTweets198Favorites·Details
#26
Гледав КОД. Секоја 7-ма тешка кражба полицијата ја решава, 6 не се знае кој ги направил во Скопје од вкупно над 6500 кражби. Распуштете полиција, парите од буџет за полиција 600 М, разделете ни ги нас, на маала, ние ќе си назначиме шерифи да не бранат, најјаките 10 души и готово
81ReTweets291Favorites·Details
#27
Предлог за полагање возачки испит:
- Тестови.
- Полигон.
- Градска.
- и на крај државен испит - ПЛАСТИЧАРСКА.
77ReTweets303Favorites·Details
#28
Како бе со 200 евра плата ви се расправа за историја, да ми е да знам.
81ReTweets287Favorites·Details
#29
Да ви кажам нешо околу вашата двојазичност.Доаѓаат Албанци на преглед и не се разбираме ни збор, а цел живот живеат тука .Доаѓа Црнкиња со децата кои се преселени тука и сите си зборат Мк.Не си ги прајте децата хендикепирани да не го зборуваат јазикот во државата во која живеат.
91ReTweets252Favorites·Details
#30
Браво Саше!!
Гаси ги битангите кои помагаа на режимот!! https://t.co/sU3AKtb98N
96ReTweets236Favorites·Details