TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 7d
#31
Разумен компромис https://t.co/lHk8aB8EL4
89ReTweets238Favorites·Details
#32
"Времето ја открива вистината." Сенека
113ReTweets164Favorites·Details
#33
Сезоната е почната за....⤵⬇ https://t.co/C2ZlqXFwj9
82ReTweets255Favorites·Details
#34
Нема врска дали сте мажи или жени,ако не му задржите врата на некого за да влезе или излезе значи дека немате основна култура.
75ReTweets273Favorites·Details
#35
"Љубовта е врвен израз на волјата за живот."
110ReTweets167Favorites·Details
#36
Среќен ден на студентите и три години од првиот студентски марш. https://t.co/HlXDLG5MDO
78ReTweets260Favorites·Details
#37
Во историја на човештвото, со работа од 9 до 5 само еден човек има направено многу пари. Овој што ја опљачка Тутунска.
84ReTweets238Favorites·Details
#38
Кога некому ќе згрешиш и кога 'кармата' ќе си дојде по своето, не барај напразно помош на друго место, туку од тој на кого си му згрешил.
107ReTweets168Favorites·Details
#39
Значи сега вака. Сдмс, ич да не ви чуе. Вие само терајте со глупостите, а ние ќе тераме со граѓански отпор. Па да не се случи пак некој 5 мај 2015. Онака чисто, дека за едно дојдовте, друго правите и лажете и дури не ви ни чуе. Затоа ете.
77ReTweets258Favorites·Details
#40
"Дали денес понудив мир? Дали предизвикав насмевка на нечие лице? Изговорив ли зборови исцелителни? Проштевав ли? Љубев ли?" Себеиспитување.
106ReTweets169Favorites·Details