TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 7d
#41
Ако некој ти подава рака за да ти помогне,не му поставувај нога за да го сопнеш.
93ReTweets194Favorites·Details
#42
Заев и Груевски утре во исто време на суд, едниот за „Поткуп“, другиот за „Шамарите“
*На разминување пријателски ќе се поздрават со зборвите - „за многу години нека е“.
66ReTweets274Favorites·Details
#43
Ќерка ми (11 месеци) ми рече дека сака да полага во МЕНСА. Јас однесов таму и тој човекот ја праша „Како се викаш?“ И она му рече „Не верувам во имиња, бидејќи тие постојат за брендирање и ограничување на потенцијалот на човекот.“ и си зема колата и си отиде дома сама.
70ReTweets262Favorites·Details
#44
"А ти, кога ќе го започнеш долгото патување во себеси?"
105ReTweets154Favorites·Details
#45
Забрана за увоз на стари гуми.
При купување нови да мораш да ги вратиш старите.
При промена на уље,исто.
Пластична амбалажа исто.
72ReTweets252Favorites·Details
#46
75ReTweets242Favorites·Details
#47
Гледав КОД. Секоја 7-ма тешка кражба полицијата ја решава, 6 не се знае кој ги направил во Скопје од вкупно над 6500 кражби. Распуштете полиција, парите од буџет за полиција 600 М, разделете ни ги нас, на маала, ние ќе си назначиме шерифи да не бранат, најјаките 10 души и готово
71ReTweets254Favorites·Details
#48
He shoots...HE SCORES! https://t.co/Qwcz0oNMUC
77ReTweets235Favorites·Details
#49
"Можноста ќе се укаже во оној миг кога ќе одлучиш да се бориш."
99ReTweets168Favorites·Details
#50
Животов као "Денови" ни стана...
"Стани си утре порано
дојди си вечер подоцна,
наутро радост понеси
навечер тага донеси"
81ReTweets221Favorites·Details