TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 7d
#51
Работи кои не ги бирате се:
-Полот
-Фамилијата
-Боја на кожа
-Физичкиот изглед
Работи кои ги бираме:
-да не се однесуваме кон луѓето како идиоти заради работите кои не се бираат.
84ReTweets212Favorites·Details
#52
Животов као "Денови" ни стана...
"Стани си утре порано
дојди си вечер подоцна,
наутро радост понеси
навечер тага донеси"
81ReTweets217Favorites·Details
#53
Ќерка ми (11 месеци) ми рече дека сака да полага во МЕНСА. Јас однесов таму и тој човекот ја праша „Како се викаш?“ И она му рече „Не верувам во имиња, бидејќи тие постојат за брендирање и ограничување на потенцијалот на човекот.“ и си зема колата и си отиде дома сама.
69ReTweets247Favorites·Details
#54
*Се регистрираш на Твитер*

Прв твит: "Само љубов луѓенца"

*six months later *

1257-ми твит: "Да ви ебам матер на сите"
69ReTweets241Favorites·Details
#55
Битола немала аеродром, абе и Скопје нема скопјани па шо да праиме сеа ...
75ReTweets220Favorites·Details
#56
#НаДенешенДен 1869 е отворен Суецкиот Канал, изграден за 10 години, долг 193 км, го скратува патувањето за 7000 км...

500 метара на ПАРТИЗАНСКА СЕ РЕКОНСТРУИРААТ 9 ГОДИНИ.
66ReTweets246Favorites·Details
#57
ФЗОМ не бил воопшто контактиран за случајот со Валерија. Некој ги манипулирал родителите дека ништо нема да им се помогне.
Денес е остварена средба во ФЗОМ и 40.000 ЕУР ќе се обезбедат за операцијата. Ебате проклето македонче, за ситна политичка игра жртвува млад живот.
98ReTweets148Favorites·Details
#58
Некад и од "Inbox (1)" зачука срце брзо
73ReTweets216Favorites·Details
#59
"Напредокот е невозможен без промени, а тие кои не можат да го променат своето мислење, не можат ништо да променат."
95ReTweets140Favorites·Details
#60
Јас како психијатар:
НИШТО НЕ ТИ Е!
73ReTweets203Favorites·Details