TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 7d
#61
He shoots...HE SCORES! https://t.co/Qwcz0oNMUC
73ReTweets227Favorites·Details
#62
ФЗОМ не бил воопшто контактиран за случајот со Валерија. Некој ги манипулирал родителите дека ништо нема да им се помогне.
Денес е остварена средба во ФЗОМ и 40.000 ЕУР ќе се обезбедат за операцијата. Ебате проклето македонче, за ситна политичка игра жртвува млад живот.
98ReTweets148Favorites·Details
#63
Ќе се радуваш на сопствениот избор на живот или ќе ја споделиш и ти општата депресија на наметнатиот модел на живеење?
96ReTweets151Favorites·Details
#64
Јас како психијатар:
НИШТО НЕ ТИ Е!
76ReTweets210Favorites·Details
#65
"Среќата не е дестинација, не е богатство. Среќата е духовно искуство од живеењето на секој миг со љубов, милост и благодарење."
96ReTweets145Favorites·Details
#66
Кога ќе си ги прифатите вашите маани никој нема да може да ги употреби против вас.
89ReTweets165Favorites·Details
#67
Браво Саше!!
Гаси ги битангите кои помагаа на режимот!! https://t.co/sU3AKtb98N
80ReTweets192Favorites·Details
#68
На слава прв доаѓам последен ме креваат.
73ReTweets212Favorites·Details
#69
69ReTweets220Favorites·Details
#70
"Напредокот е невозможен без промени, а тие кои не можат да го променат своето мислење, не можат ништо да променат."
95ReTweets141Favorites·Details