TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 7d
#71
„Добрите зборови создаваат доверба. Добрите мисли создаваат длабочина. Добрите дарови создаваат љубов.“
91ReTweets138Favorites·Details
#72
Дечки,да ве прашам нешто...на Твитер сте да се дружите и смеете или да хејтате и да бркате некакви награди?
65ReTweets213Favorites·Details
#73
Секoј кoментaр е излишен ... https://t.co/RzlPvHChrE
76ReTweets180Favorites·Details
#74
Американците измислиле робот и демек салто праел, скокал, се снаоѓал, ќе не заменеле за некое време.. нека го пуштат тука извод да чека ред да се снајде пизда му матер негова..
69ReTweets200Favorites·Details
#75
Не те болат спомените, те боли сегашноста.
82ReTweets161Favorites·Details
#76
Кузнае колку трема имале вчера МВР во Тетово и Гостивар.. нешто као кога идеш за прв пат девојка ти да те упознае со нејзините..знаат дека постоиш ама никад те немаат видено.
59ReTweets227Favorites·Details
#77
Ја не се секирам коа меле цел пут до дома.
Се секирам коа ќути...
68ReTweets198Favorites·Details
#78
Колко сам дужан?
- 2000 ден

*дава му 1000 ден

- Зашто 1000 ден?
Па блек фрајдеј е дснка
69ReTweets193Favorites·Details
#79
-Јави ми се кога ќе ти заврши филмот...
-Кој филм?
-Тој во кој си влезен.
70ReTweets188Favorites·Details
#80
„Љубовта и сострадалноста не се луксуз, туку основна потреба. Без нив човештвото не може да опстане.“
87ReTweets135Favorites·Details