TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 7d
#81
Одлуката да се напушти земјата во себе има многу јад,чемер,носталгија,болка.Но и гордост,дрскост и промисленост.Не ги потценувајте тие луѓе.
60ReTweets223Favorites·Details
#82
Ја не се секирам коа меле цел пут до дома.
Се секирам коа ќути...
68ReTweets198Favorites·Details
#83
И есента си има свој начин како да го победи тмурниот дождлив ден. Со бои. https://t.co/5OOvmid6AF
58ReTweets228Favorites·Details
#84
Не сум љубоморен,ама нешто кога е мое е МОЕ!!!
78ReTweets166Favorites·Details
#85
Да ви кажам нешо околу вашата двојазичност.Доаѓаат Албанци на преглед и не се разбираме ни збор, а цел живот живеат тука .Доаѓа Црнкиња со децата кои се преселени тука и сите си зборат Мк.Не си ги прајте децата хендикепирани да не го зборуваат јазикот во државата во која живеат.
68ReTweets196Favorites·Details
#86
Не те болат спомените, те боли сегашноста.
80ReTweets159Favorites·Details
#87
Се шета турист во Скопје и водичот му вика:
- Ова е споменик од 6-ти век.
Туристот: а, да, убав е
- а тоа позади што се гради е од 7-ми век
59ReTweets221Favorites·Details
#88
„Љубовта и сострадалноста не се луксуз, туку основна потреба. Без нив човештвото не може да опстане.“
87ReTweets135Favorites·Details
#89
-Јави ми се кога ќе ти заврши филмот...
-Кој филм?
-Тој во кој си влезен.
69ReTweets188Favorites·Details
#90
Како да засакаш некој во три чекори:
1. Му ја засакуваш душата.
2. Мааните.
3. И покасно се по ред.
70ReTweets179Favorites·Details