TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 31d
#1
Is @Venuseswilliams out of this world?! My respect will never stop growing for her and Serena. They are the perfect… https://t.co/bb6VLoOuY1
473ReTweets1356Favorites·Details
#2
Tip of the Week: a book you don't read, a book you talk to! An interactive guide for personal and professional development coming soon to @kickstarter
Get the EARLYBIRD promo 30% OFF on 22.11. Stay tuned... https://t.co/WJ4CxlzI4I https://t.co/ahEYNU4koE
543ReTweets510Favorites·Details
#3
242ReTweets1012Favorites·Details
#4
На денешен ден, 23.11.1994 на А1 се емитуваше првата епизода на К-15.
202ReTweets877Favorites·Details
#5
Once upon a time. https://t.co/rruOs0mJA1
140ReTweets990Favorites·Details
#6
Hi guys, hope you can all take a look inside my tennis journey, battle with stroke and coma & I hope you can all retweet and let your fellow injured friends/family learn from this and never give up. I would be nothing without you guys, thanks for everything! https://t.co/oMd72610UH
244ReTweets492Favorites·Details
#7
Влашка математика:
- Ако имаш 10 јабуки и пола му дадеш на брат ти, колку ќе ти останат?
- Девет ипол.
186ReTweets627Favorites·Details
#8
-Испратете СV,
-Мотивационо писмо...
Не драга фирмо. Вие испратете му мотивационо писмо на тој што аплицира за тоа како ќе го мотивирате да работи за 12000 плата.
222ReTweets502Favorites·Details
#9
Патните трошоци ПО ПРАТЕНИК изнесуваат 10000 литри БЕНЗИН.

Со тоа можат да се поминат 170000 км годишно ПО ПРАТЕНИК!!! Со просечна брзина 80км/ч потребни се 90 дена по 24ч!
Месечината е одалечена 384000 км!

Со тие пари НИЕ НЕМАМЕ ПРАТЕНИЦИ - НИЕ ИМАМЕ АСТРОНАУТИ!

😡😡😡😡
232ReTweets470Favorites·Details
#10
Не е работата дали пратениците зголемиле/намалиле право на надомест за патување - НЕ ТРЕБА ДА ИМААТ!!
По закон, билетите за воз/автобус за нив се бесплатни, ете им превоз.
Ако сака со Мајбах да доаѓа, може, НО ОД СВОИ ПАРИ.

Цицачи, грабачи, дволични преваранти расипани!
215ReTweets497Favorites·Details