TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 31d
#1
Is @Venuseswilliams out of this world?! My respect will never stop growing for her and Serena. They are the perfect… https://t.co/bb6VLoOuY1
469ReTweets1319Favorites·Details
#2
Tip of the Week: a book you don't read, a book you talk to! An interactive guide for personal and professional development coming soon to @kickstarter
Get the EARLYBIRD promo 30% OFF on 22.11. Stay tuned... https://t.co/WJ4CxlzI4I https://t.co/ahEYNU4koE
513ReTweets534Favorites·Details
#3
Once upon a time. https://t.co/rruOs0mJA1
140ReTweets989Favorites·Details
#4
“Груевски се лути на ДИК“. Тоа е како да се лутеш на лењиро коа си го измереш.
230ReTweets625Favorites·Details
#5
Влашка математика:
- Ако имаш 10 јабуки и пола му дадеш на брат ти, колку ќе ти останат?
- Девет ипол.
176ReTweets611Favorites·Details
#6
Патните трошоци ПО ПРАТЕНИК изнесуваат 10000 литри БЕНЗИН.

Со тоа можат да се поминат 170000 км годишно ПО ПРАТЕНИК!!! Со просечна брзина 80км/ч потребни се 90 дена по 24ч!
Месечината е одалечена 384000 км!

Со тие пари НИЕ НЕМАМЕ ПРАТЕНИЦИ - НИЕ ИМАМЕ АСТРОНАУТИ!

😡😡😡😡
226ReTweets456Favorites·Details
#7
Будала😂😂😂 https://t.co/AeQrvlCF2S
150ReTweets653Favorites·Details
#8
Не е работата дали пратениците зголемиле/намалиле право на надомест за патување - НЕ ТРЕБА ДА ИМААТ!!
По закон, билетите за воз/автобус за нив се бесплатни, ете им превоз.
Ако сака со Мајбах да доаѓа, може, НО ОД СВОИ ПАРИ.

Цицачи, грабачи, дволични преваранти расипани!
209ReTweets476Favorites·Details
#9
Како запнале ВМРО за амнестија за насилниците од 27 Април некој неупатен би можел да помисли дека они ги натерале да влезат.
191ReTweets516Favorites·Details
#10
Место од каде можете да ги видите Преспанско и Охридско езеро. https://t.co/Ota7Gd1o7K
158ReTweets584Favorites·Details