TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 31d
#91
113ReTweets244Favorites·Details
#92
Колко паре ви е спреј за нос?
- 3000 ден
Што кокаин да не има у њега?
101ReTweets280Favorites·Details
#93
Срце и дете не се остава на секого за чување.
113ReTweets241Favorites·Details
#94
- Ајде стануј. видиш ли колко е сат?
- Не мора да станују, виду га и одовде!
97ReTweets287Favorites·Details
#95
"Повеќе би сакал да сум промашил во нешто љубејќи отколку да сум успеал во нешто мразејќи."
125ReTweets203Favorites·Details
#96
Ова жениве бре само да се кукало.Те пороџај, те пмс, те готвеле, переле...
Абе ја со температура 37,2 сум идел у ка… https://t.co/Jie5mU5nAk
94ReTweets295Favorites·Details
#97
„Најдобар начин да му се осветиш на непријателот е да не бидеш како него.“ М. Аурелиј
*Потсетник
123ReTweets207Favorites·Details
#98
„Не троши си го своето време, расправајќи за тоа каков би требало да биде добриот човек – биди тоа.“ М. Аурелиј
120ReTweets214Favorites·Details
#99
Имате бројчиња од слим фит кошулава?
-Да
Дајте ми ХХХL.
97ReTweets282Favorites·Details
#100
Кога ќе престанете да се борите...или конечно сте победиле, или веќе сте умреле.
120ReTweets211Favorites·Details