TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 31d
#11
Место од каде можете да ги видите Преспанско и Охридско езеро. https://t.co/Ota7Gd1o7K
162ReTweets593Favorites·Details
#12
Голема благодарност до СДСМ што откако дојдоа на власт секојдневно демонстрираат зашто ја немаа 11 години.
198ReTweets480Favorites·Details
#13
Како да поминеш улица во Скопје кога врне. https://t.co/PZ2fAtJPRG
169ReTweets497Favorites·Details
#14
Hi guys, hope you can all take a look inside my tennis journey, battle with stroke and coma & I hope you can all retweet and let your fellow injured friends/family learn from this and never give up. I would be nothing without you guys, thanks for everything! https://t.co/oMd72610UH
202ReTweets375Favorites·Details
#15
У болницу:
Извинете на овј ли шалтер да прашам за резултати?
- Да изволте.
Ај кажите ми како заврши ливерпул.
165ReTweets476Favorites·Details
#16
„Полека ма со бонбончињата“

- Влав педофил
149ReTweets519Favorites·Details
#17
Ај да се потсетиме: 'луѓето не се зависници од дрога, алкохол и друго, тие се зависни од бегање од реалноста.'
197ReTweets367Favorites·Details
#18
*Извод од матична книга на родени не постар од 6 месеци
- у случај пак да не си се родил во меѓувреме
165ReTweets449Favorites·Details
#19
Сликава "боли" колку е јака човече...👏👏👏 https://t.co/snvjwwavSd
133ReTweets542Favorites·Details
#20
Моево освоило прво место - за возраст од 3 до 6 месеци. https://t.co/v2Zl5g8vr3
126ReTweets542Favorites·Details