TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 31d
#21
– Мамо, имам дечко.. комшијата Перо, го знаеш…
– Но душо, тој може да ти биде татко!
– Ама мамо, годините не се важни!
– Не ме разбра!
157ReTweets427Favorites·Details
#22
Ми стига смс од жена ми:
-Ќе ме собереш ли од работа
-Неможам жена ми ќе ја зимам
Еве немош се објасниме дека се зезав😂😂😂
144ReTweets463Favorites·Details
#23
Мајка ми:
- Го уклучувам телефонов чудовиште ми се појавува.
Татко ми:
- Исклучи ја предната камера.
153ReTweets434Favorites·Details
#24
Заради изреката "Има време" се пропуштаат најубавите моменти... бидејќи реално на крајот никогаш нема време.
180ReTweets342Favorites·Details
#25
У болницу:
Извинете на овј ли шалтер да прашам за резултати?
- Да изволте.
Ај кажите ми како заврши ливерпул.
140ReTweets434Favorites·Details
#26
145ReTweets400Favorites·Details
#27
- Бабо, бабо, зошто ти се толку црвени очите?
- Од сељаци, бабино. Возат цело време со долги светла...
126ReTweets445Favorites·Details
#28
•Душо да почниме од почеток, како да не било ништо.
-Добро, ајде.
•Здраво, може да се запознаеме?
-НЕ...
154ReTweets361Favorites·Details
#29
Чудо како промашија 5-6 коли пред министерство https://t.co/zgFaK6rtwK
159ReTweets336Favorites·Details
#30
Дефокусиран пратеник си фокусира 2К-12К евра патни трошоци. Средношколец нема право на слободна до 2 km - ќе пешачи на чист Ск воздух ☹️
146ReTweets371Favorites·Details