TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 31d
#51
За да некоја наречеш курва прво треба да си ја ебел, второ да си и платил, а сите знаеме дека сте превише клошари и за двете.
122ReTweets352Favorites·Details
#52
Има во парламент и влада газди на фирми.Нека ми покажат дека на вработен му исплатиле 25 денари по км. за доаѓање на работа и ќе се извинам.
121ReTweets354Favorites·Details
#53
Девојче...
ИМАМ ДЕЧКО!
-Викни го му го креваат Југото!
122ReTweets346Favorites·Details
#54
Шо треба да направат новиве:
- Мекдоналдс
- Старбакс
- Психолошки тестови за наставници
- Враќање воен рок
- Апсења. Многу!
- Алкохол 24/7.
107ReTweets385Favorites·Details
#55
„Никој не станал добар човек случајно.“ Платон
148ReTweets256Favorites·Details
#56
'Не ти велам дека ќе биде лесно, ти велам дека ќе вреди.'
152ReTweets243Favorites·Details
#57
Прав Македонец се мрази со комшија, се суди со фамилија, не збори со брат ради пари ама насекаде тврди дека сме мирољубив и топол народ.
114ReTweets353Favorites·Details
#58
Будења во текот на една седмица:
Пон-Пет - Аларм
Сабота - Бормашина
Недела - Правосмукалка
130ReTweets304Favorites·Details
#59
Немојте да бидете наивни. Во Македонија нема Black Friday. Не трошете пари за џабе и не ги посетувајте трговските центри.
Особено избегнувајте го Карпош 4. https://t.co/EdrJ6TjMzX
143ReTweets261Favorites·Details
#60
Не можам да престанам да се смеам https://t.co/QkJIrD4Ybv
114ReTweets348Favorites·Details