TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 31d
#71
Ај па да ве пингаме Пајо, Ивана @PavleBogoevski @IvanaTufte
Зошто пар пратеници би земале 1,3 милиони евра за патни трошоци, а мои студенти да мрзнат по возови, автобуси во 5,7 сабајле. На кој начин се тие пар луѓе повластени во однос на ова што треба да е идна елита во земјава??
120ReTweets304Favorites·Details
#72
Дебар Маало, 2019та:

-мамооо некој ни се паркирал у дневна!
=остај сине, сигурно е на кратко, не глеаш 4 жмигавци има пуштено...
113ReTweets323Favorites·Details
#73
35евра казна за возач што ќе испрска пешак, НО само со сведок полицаец, или да го задржиш возачот на место. Значи: кога врне увек си носиш чадор и полицаец со себе, или кога ќе те испрска возачот, му скокаш со кун-фу-нинџа потез и го чуваш со сила тука дур не дојде полицијата!
111ReTweets325Favorites·Details
#74
Би сакал еден ден да видам наслов "МПЦ го плати лекувањето на..." Еве шанса господа господа од синодот, за малата Валерија можете барем еднаш да се откажете од еден "скромен" џип
127ReTweets276Favorites·Details
#75
Албанија, прослави за ден на независност
2014: Jessie J
2015: John Newman
2016: Giusy Ferreri
2017: Emeli Sande

Македонија, секакви сељофести
последниве 15 години: Жељко, Чолиќ, Брена, Цеца, Северина
Жељко, Чолиќ, Брена, Цеца, Северина
Жељко, Чолиќ, Брена, Цеца, Северина
104ReTweets341Favorites·Details
#77
За пратениците предлог:
5 минибуси што ќе тргнуваат од 5 поголеми града и ќе ги враќаат секој ден. Таман по пат дискусија да развијат СДСМ - ВМРО, Македонци - Албанци итн.
118ReTweets290Favorites·Details
#78
Многу ми е жал за овие со коли над 30 000 евра шо не им останале 40 денари за паркинг па мораат да се паркираат на трета лента пред кафич
94ReTweets360Favorites·Details
#79
Детето ќе го растеме со љубов, разбирање и има да седиш на масава додека не ја дојадеш супата.
105ReTweets326Favorites·Details
#80
Медо зашто си ја оставил ринглата уклучена?
- Епа ај ако не ВМРО да ги вратиме!
106ReTweets322Favorites·Details