TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 2h
#1
Слика на милиони палмини евра на пат кон Дрисла [фото фб] https://t.co/BaiwMk3mt1
37ReTweets55Favorites·Details
#2
@MedoDimoski How is this still a thing? https://t.co/f0YTqCO5MT
3ReTweets5Favorites·Details
#3
Штета што ги однесоа палмите, можеа бар како бандери да ги искористат. И тоа не обични, туку плишани бандери.
13ReTweets20Favorites·Details
#4
Срце ми се искина....😭😭😭 https://t.co/wywVUQTVxI
11ReTweets16Favorites·Details
#6
@DoraRotten Да, ги јадеш со семка после си сереш у нива и имаш за следната година
3ReTweets5Favorites·Details
#7
Жени. Опкружи се со нив и ќе процветаш. Секоја со своја приказна и заклучок, во секоја богатство… https://t.co/1fOdGRlTGJ
5ReTweets7Favorites·Details
#8
😂😂😂😂 https://t.co/JorX5jOOSn
7ReTweets36Favorites·Details
#9
Се враќаш од кафана дрво пијан дома и ти вика
- Значи неам зборови
ФАЛА БОГУ
11ReTweets38Favorites·Details
#10
#ОливерАндонов седел 48 часа во бункерот да го провери дали функционира. Ако излезе жив ќе биде аѓутантот што прв ќе ја пробува храната.
5ReTweets9Favorites·Details