TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 2h
#1
Залетај се воден од сопствен памет и види се како паѓаш.
4ReTweets5Favorites·Details
#2
- На мама и' е роденден у сабота, шо да и' земеме?
- Да и' земеме нешо убаво да ни спреми за ручек
-
-
5ReTweets37Favorites·Details
#3
Да даваа Бугарски Пасош на тој што го фатил крстот цела Македонија по крстови ќе скокаше.
5ReTweets25Favorites·Details
#4
Пред точно 38 г. -28 °C во #Битола. Не кенкајте :) Студ е добро. Студ е нормално во зима. Don't negate it. Embrace… https://t.co/62EHid3n7f
9ReTweets16Favorites·Details
#5
Ако денес не отидете да се санкате пишете си пропало си заминало детето од вас...
4ReTweets13Favorites·Details
#6
Бог се јави рече да не ме замарате додека јадам пача.
3ReTweets14Favorites·Details
#7
другaри, снегoт у двoр е мoј секс и шo сaкaм ќе прaaм. зa снегoт нa ЈАВНИ пoвршини плaќaме дебелo дa гo немa. aкo требa некa дувaaт сo устa
5ReTweets17Favorites·Details
#8
Не само ги критикувајте Македонија пат и општините. На празник не се чисти, алоооооо!
4ReTweets14Favorites·Details
#9
Acidi Vodici.
8ReTweets25Favorites·Details
#10
snegot paga
isto kako i nassite ceni
povelete ve ocekuvame
4ReTweets8Favorites·Details