TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 2h
#91
Скоро сум сигурен дека заморот ме поседува.
0ReTweets5Favorites·Details
#92
Твитнав вмровци ми излегле пресрет при закана за насилство и 9 отследа.Знам дека Мијалков беа гаени ама знаете ли во Јужна Африка како беше?
0ReTweets5Favorites·Details
#93
"Ja sam bila srećna kad sam pronašla ljude koji su jednako nesrećni kao ja." Sonja Savić
0ReTweets5Favorites·Details
#94
Ја да су Коце би направил слоган "За Зелено Скопје", шо да не?!
0ReTweets5Favorites·Details
#95
Кој ме нема запознаено, слободно може да ме замисли како се покривам со лисја и ја затворам пештерата до средина на мај.
0ReTweets5Favorites·Details
#96
#ДоброУтро наспани,ненаспани,среќни,весели,разочарани,депресивни и очајни,Вие што идете рано на пазар,на планини,у… https://t.co/bBlDDyE1AQ
0ReTweets5Favorites·Details
#97
Убаа невеста Каролина а...браос!
0ReTweets5Favorites·Details
#98
#Мајка е кога не спиеш цела вечер, чекаш да стане и да ти каже, добро бе ќе играме league of legends само немој веќе да драмиш... pending...
0ReTweets5Favorites·Details
#99
Најбитно е последната на тикет да не знае дека ја чекаш, инаку нема да искочи.
0ReTweets5Favorites·Details
#100
@Motah23 Ја у Идризово би ги стаил у иста ќелија..
Че биди пиштење-вриштење
0ReTweets5Favorites·Details