TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 2h
#11
Нема застанување! Нови избори на кои граѓаните ќе ја отфрлат тиранската платформа и ќе го кажат последниот суд!… https://t.co/YLnJRLUGHc
10ReTweets12Favorites·Details
#12
Ја да бев фирма што продава фрижидери ќе напраев реклама со на силви бенд "кога одам кај него ангели ме носат" ама треба да ти текне
8ReTweets18Favorites·Details
#13
До кога ќе барате помош од Косово? До кога? Мислите се плашиме? Ништо нема да ви успее со сила, само пробајте!… https://t.co/ifbjlph1AK
10ReTweets19Favorites·Details
#14
4ReTweets12Favorites·Details
#15
#НекогашИСега
#ДеновиПредГодини
Шо ви реков, Кармата, Кучка била..... https://t.co/4vcZQyz9LB
8ReTweets11Favorites·Details
#16
2017 а уште се користи терминот "машко сум" како изговор за глупост
6ReTweets21Favorites·Details
#17
Да можеше некој да ми го одживее периодов наместо мене, ја да одморам живци супер би било. Али бори се.
6ReTweets11Favorites·Details
#18
Патриоти зошто бе сте си го нападнале вашиот бивш министер за одбрана?
На Талат Џафери мислам.
4ReTweets10Favorites·Details
#19
Мишо, ти што сакаш да бидеш кога ќе пораснеш?
- Ковач, наставничке!
4ReTweets14Favorites·Details
#20
Како сакате да не се спонзоруши и да не ги гледаат колите кога пораснаа со песната ,,Сакам кола убава, нејќам старо фичо"
6ReTweets16Favorites·Details