TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 2h
#21
Кога најмногу требаше да ме гушне и да каже ок е, замина.
3ReTweets15Favorites·Details
#23
Najostreje demantiramo,da je predsednik Nikola Gruevski izjavil to,kar Ivo Vajgl @ivajgl sporoča po medijih...
by… https://t.co/t9Y6VzRDV8
4ReTweets6Favorites·Details
#24
Не ви е срам бе да посетувате семинари за деструкција на државата и капак на тоа да ви плаќаат после за такви активности?
Ах бе црепови...
5ReTweets11Favorites·Details
#25
Најостро демантираме дека Претседателот Никола Груевски дал изјава каква што Иво Вајгл пренесува преку медиумите… https://t.co/w9VapToxlq
4ReTweets7Favorites·Details
#26
И ние со церебрална знаеме да свириме на пијано иако сме слепи. Моја Емка ❤️❤️ https://t.co/4XKP3ew8J0
7ReTweets32Favorites·Details
#27
Како тоа може да ми покажува дека сум во роаминг, а се наоѓам сред Скопје?!
3ReTweets4Favorites·Details
#28
Се извинувам кафево за вас беше?
- да да
Кај да го ставам?
- на инстаграм
4ReTweets12Favorites·Details
#29
ПИШАЛА "Тоа е таа боја на коса" !!!

Сликана гола. Па си можела и со блуза на тебе, ..... тибам тоа к*****а https://t.co/5eKmvvzqHk
4ReTweets9Favorites·Details
#30
Станат сум од 8:30 и се осеќам како да го искористувам целосно денот иако неам мрднато подалеку од дневната соба.
4ReTweets11Favorites·Details