TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 2h
#31
Ми се умира.
Другарка: Немој, те молам не збори така.
Најдобра другарка: Цркни веќе АМАН!
5ReTweets13Favorites·Details
#32
- Кога ќе почнеш со вежбање?
- https://t.co/hpx9NQyNUd
3ReTweets10Favorites·Details
#33
Кој ќе го јаде курот гледајте во новата сезона на ТВ Шител https://t.co/kgrNQSzu1c
7ReTweets13Favorites·Details
#34
Изградба на бегалски кампови во чисто македонски населени места! #ЗборотЕЗбор
5ReTweets6Favorites·Details
#35
Јас не би му отстапил медиумски простор за безочно да лаже, макар што знам колку е важна дебатата за дијалогот и демократијата.
4ReTweets11Favorites·Details
#36
Дечки мене ќе ме срам да се фалам дека сум ја зголемил мин.плата на 12,000 пошто како што се сеќавам обеќавте 500евра, али вие си знаете.
4ReTweets8Favorites·Details
#37
Не можеме ништо да измениме ако не го прифатиме тоа. Осудувањето не ослободува, туку угнетува.
К. Јунг
3ReTweets7Favorites·Details
#38
Е ова е душа... сака да и помогне на рибата. https://t.co/gOdnIhBXou
10ReTweets28Favorites·Details
#39
Ало #СтудентскиПленум гомна потплатени! Ова ли е животот за кој што го дрвевте 2 години?!
7ReTweets8Favorites·Details
#40
Доручекот во студентските домови - УКИНАТ
Ова по статуси ќе го ставате бе #лудакомуњара ?

СРАМОТА!!!!
7ReTweets12Favorites·Details