TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 2h
#41
Дали љубиш Ducati
2ReTweets16Favorites·Details
#42
Голем број реализирани проекти во секоја урбана заедница.
#Работакојаносиподобро
#МарјанЗаПрилеп
Прилепчани ќе го… https://t.co/yuLgIfQ27u
5ReTweets6Favorites·Details
#43
А што направи ти денес 😍? https://t.co/s5QAf8qKsE
2ReTweets15Favorites·Details
#44
Фикси зашто играш толко спортску?
Ја: https://t.co/vFRtQ6cfAh
3ReTweets10Favorites·Details
#45
Ќерко, што правиш на кров?
-ЌЕ СЕ ФРЉУ!
Зашто?
-Срце мое Даниел не ме сака!
Кој Даниел?
-КАЈМАКОВСКИ БЕ тато
Почекај, ја ќе те фрљу!
3ReTweets10Favorites·Details
#46
Ама стварно не знам да пушам кур за да добијам нешто. Само за да дадам.
2ReTweets13Favorites·Details
#47
Не бегајте од оние кои ви пружаат љубов и почит. Стара народна
3ReTweets9Favorites·Details
#48
Говорот на Трамп во ООН, скратена верзија:
Ќе ја уништиме С. Кореја
Ќе ја уништиме Венецуела
Ќе го уништиме Иран
Ќе го уништиме Авганистан
3ReTweets9Favorites·Details
#49
ФЕНИ СЕ ЗАТВОРА!! 1000 ДИРЕКТНИ И 500 ИНДИРЕКТНИ ВРАБОТЕНИ НА УЛИЦА. ЗАПОЧНА ЗАЖИВУВАЊЕТО НА ЕКОНОМИЈАТА ПО РЕЦЕПТОТ НА Сдс.
4ReTweets6Favorites·Details
#50
Дечки, продавам карта за на Стинг за на 15.10.2017 во Борис Трајкоски https://t.co/qjSB1dTV3g
5ReTweets2Favorites·Details