TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 2h
#51
Ако Заев не ја отфрли Тиранската платформа .....

Ќе снема пари за сендвичи, па ке види тогаш што е гладен народ ...
2ReTweets7Favorites·Details
#52
Discount in #Macedonia:
Usually it's the same price or up! https://t.co/KP9tY1PpYe
4ReTweets1Favorites·Details
#53
Денес ме дружат две гулапчиња 😊 https://t.co/Qvhvzw4kTI
1ReTweets9Favorites·Details
#54
Треба да се отворат центри за згрижување на животни како во сите развиени земји! @NatalijaaaT @BazeLazevski… https://t.co/1v8YCzPHOn
2ReTweets6Favorites·Details
#55
Денов е само за возење со ролерки!!!
1ReTweets9Favorites·Details
#56
Замислете Али да одржи прес со Македонско знаме, една реченица, на Македонски:
- Јас и ДУИ сме за Унитарна Македонија, сé по Устав и Закон.
2ReTweets5Favorites·Details
#57
Брифинг од градоначалникот Ѓоко Стрезовски за Ресен и преспанскиот регион. https://t.co/4JqcyTqUWi
2ReTweets5Favorites·Details
#58
Бетмен велит на протестите! https://t.co/AuIqrwFB1L
2ReTweets5Favorites·Details
#59
Денеска се... https://t.co/XTpx08gXhn
2ReTweets5Favorites·Details
#60
@NikolaPoposki,побарајте од амбасадорот наш во Босна да покрене тужба против @TerzicAlmir за клевета.
Забранете раб… https://t.co/qWHFFP3Wvy
2ReTweets5Favorites·Details