TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 2h
#61
Гледаш кој се чекирал од концертот на Цеца и го одследуваш
1ReTweets5Favorites·Details
#62
Некаде таму. Далеку.
1ReTweets5Favorites·Details
#63
секој ден има по некоја нова тема за твитање, па ова веќе нема смисла
1ReTweets5Favorites·Details
#64
Alanna Mules- black velvet🎵https://t.co/e1tDmpgSqq
0ReTweets8Favorites·Details
#65
добро утро, убавино моја! https://t.co/jykGncgD19
0ReTweets8Favorites·Details
#66
СДСМ: просечната плата во Македонија ќе биде една танга !

ВМРО ДПМНЕ: СДСМ го лаже народот, тоа се нереални ветувања.
0ReTweets8Favorites·Details
#67
Тоооо Цецооооо.......
Добредојдовте во Македонија, земјата на шундот и сељачизмот!
Ајмооооо..... https://t.co/q7eDBZlmoW
0ReTweets8Favorites·Details
#68
Сакам дожд.
0ReTweets7Favorites·Details
#69
#ДоброУтро пиќиња и непријатели на докторот <3
0ReTweets7Favorites·Details
#70
Убаво на теоретскава настава за возачка дозвола е тоа што ќе видиш кој не знае лева и десна страна да разликува.
0ReTweets7Favorites·Details