TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 2h
#71
Стојам на рекорд помеѓу два пара и ми иде да ги прашам како им се лапа у 8 саат сабајле
Божепомогниим
0ReTweets11Favorites·Details
#72
Убава среда, и поубави идат #ДоброУтро
1ReTweets8Favorites·Details
#73
Треба буквално да го сфатите она „ништо нема да ти падне од небо" и да прекинете да бидете мрзливи и неволни.*

*стоп шеги за дожд/снег
1ReTweets8Favorites·Details
#74
Убав ви ден луѓенца☕ https://t.co/iFOI1mPGaB
0ReTweets11Favorites·Details
#75
ми личиш на некој што секој ден не му е ден
1ReTweets8Favorites·Details
#76
ДОБРО УТРО!!
1ReTweets8Favorites·Details
#77
Во март одам во Софија, во април Будва и Бар :)) ајде нека завршува побрзо напорниов месец!!!!
0ReTweets11Favorites·Details
#78
Или шо би рекол татко ми: "ја бев на твои години, ти допрва ќе доеш на моите па ќе збориме"
1ReTweets7Favorites·Details
#79
#ДоброУтро мачиња, кучиња, зајчиња, рибчиња, мечиња и пилиња. Се извинувам доколку промашив некое тигарче, а и лави… https://t.co/dSXkxhRqZF
1ReTweets7Favorites·Details
#80
Ах судбино!
Пропуштен позив за подобро утро.
#ДоброУтро ви.
0ReTweets10Favorites·Details