TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 2h
#82
влага стинг у силбо и се прави енглез
1ReTweets9Favorites·Details
#83
ДА СЕ УКИНЕ #Екстерно
ДА СЕ УКИНЕ #ЗабранаЗаАлкохол
#ЗабранаЗаЦигари
Да СЕ ВОВЕДЕ #ГејБрак
Кои се овие луѓе?
Кои Da' Fuck се луѓево?
2ReTweets5Favorites·Details
#84
Плус истрагата треба да е тајна, кој е ЗоТи него да му се откуцуваат дали водат истрага за некој?
Заборавив, негов… https://t.co/fIBScAjzTc
2ReTweets5Favorites·Details
#85
од политика, планирам да се залагам за рециклирање храна и слобода на книжевен говор
2ReTweets5Favorites·Details
#86
Од Стинг, знам само за Стинг сворд, док играше Метин 2, овакој слабо...
2ReTweets5Favorites·Details
#87
„За некои од организациите веќе се изречени казни" - Дона Костуранова, МОФ. https://t.co/rnnVdqBnwz
3ReTweets2Favorites·Details
#88
Заебете љубов и слични чуда, кажете до каде сме со политиката.
1ReTweets8Favorites·Details
#89
Влада, Стинг... Дечки полека, многу да не ни дојде наеднаш.
1ReTweets8Favorites·Details
#90
Види бе Стинг ќе доваѓа они политику твитав, значи не умете ни 24 сата твитање на човека да посветите.
1ReTweets8Favorites·Details