TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 2h
#1
Вистината за Тања Фајон и Иво Вајгел ...
or
... When Tanja & Ivo meet George #Soros https://t.co/FIgAcqxjMo
18ReTweets16Favorites·Details
#2
Тропаат, викаат, правосмукалки фрчат, куќата за 2 сантими ја поместија, и ми влага у соба: Абе ти не спиеш?
17ReTweets42Favorites·Details
#3
#ОнаКога сите делови од телото ти се расфрлани низ креветот.
#јер недела е.
#добро утро
7ReTweets27Favorites·Details
#4
бујрум на неделно-утрински експерименти 😛 https://t.co/07hQ0StK0v
3ReTweets24Favorites·Details
#5
Во нормална држава и демократско општество, каква што ќе работиме да е Македонија, @malenkoa заслужува да ја води Агенција за млади и спорт!
3ReTweets4Favorites·Details
#6
Немаш порок?
Не си човек!
4ReTweets27Favorites·Details
#7
После министерувањето на Бујар во Здравство 2008/11 СДСМ во Собрание поднесе извештај "Колапсот на здравството".
Сега колапсот = реформатор!
7ReTweets10Favorites·Details
#8
Значи ве гледаат дека сте онлајн а не ги отворате пораките.
И јас немаше да ги оставам на seen ама ми смета нотификацијата.
4ReTweets13Favorites·Details
#9
Некои утра се прекрасни, а некои вакви исто како луѓето ☕

#ДоброУтро
8ReTweets31Favorites·Details
#10
Искреност од прва и никако од втора.
3ReTweets12Favorites·Details