TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Discussions
#1
Сите имате инстаграм, не туку лажете!
Ок.
48Tweets12Users·Details
#2
Цреси, црешни, черешни и останати зборови за цреши! И Црешово кредитче! https://t.co/Te2DSluJSr
18Tweets14Users·Details
#3
Помогнете ми. Со кој да ја изненадам сопругата? https://t.co/K9NVyB4q5r
13Tweets10Users·Details
#4
Сите се атеисти ама никој не пушта машина на празници
26Tweets8Users·Details
#5
Дали може во кабинска торба со Wizz Air да се носи 100ml гел за бричење или 100 ml вода во зип провидна кеса?
30Tweets7Users·Details
#6
Заебана ствар се ова грчевиве у нозе. Старост мме.
48Tweets6Users·Details
#7
Слика на милиони палмини евра на пат кон Дрисла [фото фб] https://t.co/BaiwMk3mt1
10Tweets9Users·Details
#8
Станав, истрчав 5км, го прошетав кучето, се напив смуТ/Ди, помогнав на непознат, се истуширав и со насмевка идам на раб.
Вие, како лажењето?
14Tweets7Users·Details
#9
Колегава среќен, пресреќен, дал 12 000за делови за моторот. Сеа ми е јасно зошто има БИВША жена.
21Tweets6Users·Details
#10
Ванковска си колумна "Француски крај на ЕУ?", ден откако победи кандидат кој дава безусловна поддршка на Европската Унија.

Која будала еј!
13Tweets7Users·Details