TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Discussions
#1
Благодарам на сите делегати за укажана доверба на денешно транспарентно изборно собрание да бидам Претседател на Пливачка Федерација на Македонија.
Од Понеделник почнува имплементација на професионализам во мк пливање!
33Tweets28Users·Details
#2
Си напрајв трилече. Кој сака да ме жени? https://t.co/aMOVpjHBxv
56Tweets10Users·Details
#3
@tetkaTrende Висок краставац.

It actually describes me...
13Tweets12Users·Details
#4
Брзо, брзо предлог филм! Вчера и завчера пуштив еден мнооогу бавен и еден страшно глуп.
21Tweets9Users·Details
#5
Сите кога сме дошле на твитер не сме знаеле кај сме терале, и ја, ама некои и после толку време на твитер пак не можат да смислат ништо свое и уште немаат ни срам ни перде у риплаи, за гревови! 😂 https://t.co/XR5fmggjeH
21Tweets9Users·Details
#6
#ОнаКога @Marie_HotCat ме фали за @2eyeshadow да ме земе за зет!!!1 😂 https://t.co/swhG0yjIUa
45Tweets7Users·Details
#7
Денес ми е родендееееен!
Жива и здрава да сум...другото само ќе си дојде.🎂🥂🍾 https://t.co/KQMgHWD66L
17Tweets9Users·Details
#8
Ноќна панорама на Скопје од Водно. https://t.co/XotZocjfG5
19Tweets7Users·Details
#9
Постирај гу последната песна што ти била на рипит...и пингај некога да и он га направи истото...
Ево ја прв...

https://t.co/yp67WMj9wG

@Emmyllija ти си на ред...
18Tweets7Users·Details
#10
Гугл стрит вју во Македонија https://t.co/MfCUI8hkLv
18Tweets7Users·Details