TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Discussions
#91
Еве и мојот добар пријател @realDonaldTrump и актуелен @POTUS ,ве охрабрува да потполните изјава и да се прошетате до архивата на собрание на РМ.
#НиеСмеОТПОРОТ
1. Симни изјава
2. Пополни два примерока
3. Оди до собрание на печатирање во архива
#Можеме
https://t.co/NwVpE1w9t1 https://t.co/POhX14KbyK
4Tweets3Users·Details
#92
Ако не купувал млеко во кеса, мал е за тебе. https://t.co/0JIZsnFiLs
4Tweets3Users·Details
#93
Го напаѓаа за сешто и бараа одговори од него, сега некој портал побарал интервју од братот на премиерот, е сега пак не чини,сега замерка зошто дал интервју, Бог да чува @andrej081 Вице Заев: Ни оддалеку не се споредувам со ликот и делата на Мијалков https://t.co/zBAkBE63Nz
4Tweets3Users·Details
#94
A вака според вас колку време треба да помине за да се даде конструктивна критика за новата влада? Пошо осеќам ко претходната и да не си отишла според многу потези.
4Tweets3Users·Details
#95
МИНЧО ИМАЈ БАРЕМ МАЛКУ ДОБЛЕСТ И ПЛАТИ МИ ГО СКРШЕНИОТ ТЕЛЕФОН!!! https://t.co/b8ZBPiJZug
4Tweets3Users·Details
#96
Вежба за македонски политичари, за дочек на гости од меЏународната... https://t.co/Md0Vnv6Q8E
4Tweets3Users·Details
#97
Се повикувате на ЕУ и западноевропските држави. Ама во Франција ако не знаеш добро француски не добиваш државјанство, па дури и за името ако не ти е фран. ти нудат избор да примиш некое соодветно. До вчера нивниот империјализам во Магреб ги негираше правата на автохтоните народи!
4Tweets3Users·Details
#98
Ми од северну Македонију зборимо Кумановски. Ако некој мисли дека тој е исто сс српски, очигледно нема поима од српски и још полошо, не знае да збори Кумановски. https://t.co/0DBw84a34P
4Tweets3Users·Details
#99
Пантелејмон ќе биде новото средно Водно, се' друго ќе си остане исто. Убаво.
4Tweets3Users·Details
#100
Да не сака да работи некој место мене денес
10Tweets2Users·Details