TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Discussions
#11
Постирај гу последната песна што ти била на рипит...и пингај некога да и он га направи истото...
Ево ја прв...

https://t.co/yp67WMj9wG

@Emmyllija ти си на ред...
10Tweets4Users·Details
#12
Нема веќе да сликате убави жолти дрва пошто вчера сѐ е однесено со виорот. https://t.co/U5L6xfdmox
10Tweets4Users·Details
#13
Бугарска
Тиранска
Шотизнам каква платформа
...
И на крај испадна нафтена платформата.
9Tweets4Users·Details
#14
Пиштат сите Бугарија не ги почитувала..пола држава се пишавте Бугари за пасош и сега кога има шанса за ЕУ за да видиме аир рипнавте сите на нозе...#МАЗОХИЗАМ
5Tweets5Users·Details
#15
Цела сум за тепање со камшик некад
7Tweets4Users·Details
#16
Баш ме интересира како ќе звучи вечна јапамја на бугарски.
6Tweets4Users·Details
#17
I mazite placat i zenite masturbiraat
12Tweets3Users·Details
#18
Jас не би сакал Македонците во некои идни историски читанки во периодот од 2006 до 2017 да бидат идентификувани со еден нехуман режим. Епа исто и Бугарите
10Tweets3Users·Details
#19
Уште ли дежурате
9Tweets3Users·Details
#20
Некои луѓе ги сакам а некои ги доживувам.
25Tweets2Users·Details