TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Discussions
#31
Тесла за сиромашни - Весла
3Tweets3Users·Details
#32
@Jas41082677 Ок, сум прочитал погрешно. Се извнувам.
6Tweets2Users·Details
#33
А сега твитерот го оставам за некои подобри времиња. Си легнувам
6Tweets2Users·Details
#34
odvaj cekam da ja zeam taa glupa vozachka za da ne vlezam u kola do krajot na mojot zivot
6Tweets2Users·Details
#35
Decko izvini ti padnaja zaostanatite mislenja od 40tite
6Tweets2Users·Details
#36
Omg koja se omazila :)
6Tweets2Users·Details
#37
Ало МПЦ, ало Дедо Попе нели требаше прво да се прашат верниците за... мајка ви од БГ!
5Tweets2Users·Details
#38
Јао човече номинацииве и номинираниве за твитер награди
5Tweets2Users·Details
#39
Ако не беше вчера, нема да биде ни утре, а ако не мрднеш газот малку, нема да биде никогаш.
5Tweets2Users·Details
#40
поени: 1000
ниво: озбилно вработен во влада
прашање: кај ми се патните трошоци??!! https://t.co/y3kzuL5gFZ
5Tweets2Users·Details