TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Discussions
#41
Хашки трибунал осуди само срби, а ниту еден хрват или муслиман?
9Tweets4Users·Details
#42
Препорачајте шминки што се хипоалергенски :(
9Tweets4Users·Details
#43
Социјалните мрежи се бетер од инквизиција во среден век. Инквизицијата барем ги повикувала осомничените на сослушување и покајување. Сега јок.
19Tweets3Users·Details
#44
Нема со кого да се карам или сложувам, сите сум ве поминал. Викендов ќе треба да заследам нови.
5Tweets5Users·Details
#45
Има ли твитерџија адвокат да го прашам нешто ?
5Tweets5Users·Details
#46
"Од љубов сме создадени; Љубовта ни е мајка."
18Tweets3Users·Details
#47
Is no one gonna talk about how insane is China right now?
8Tweets4Users·Details
#48
Ако некој тврди дека судиите и политичарите се уценети, значи тешки срања направиле, инаку со што би ги уцениле
8Tweets4Users·Details
#50
И сега? Дали сум конечно влијателен? :) https://t.co/TyvdZ2FKjK
8Tweets4Users·Details