TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Discussions
#51
Го зезнав алармот, станав пред него
13Tweets4Users·Details
#52
#53
Следна американска идиотштина што може да ја преземете е да кампувате два дена на тротоар пред Сити Мол и да го чекате Стар Ворс новиот.
7Tweets5Users·Details
#54
кандахар епизодата на punisher е ебење
7Tweets5Users·Details
#55
Мојот погреб ќе биде техно погреб <3

со диџеи со насмевки со дејсање со стриптизети <3
12Tweets4Users·Details
#56
До 20 године се жениш сам , до 35 те женив други , до 45 те жени господ , а после 45 године не те женив ни поруке на DM SAT 😂
29Tweets3Users·Details
#57
Да се разбереме. Сите што ќе ги стават на функција плукале по претходната власт. Не се на функција затоа што плукале, туку плукале затоа што власта беше лоша.
27Tweets3Users·Details
#58
На крај на играта и кралот и пешакот влегуваат у иста кутија.
6Tweets5Users·Details
#59
Да бе, ќе те носам на баклава таму кај Мајкл Хаџи Скот слаткарчето. https://t.co/A1XcrD0GXg
6Tweets5Users·Details
#60
just wanted @gnash to see I'm an OG fan now that he's following me :') https://t.co/k8drVGVWFR
6Tweets5Users·Details