TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Discussions
#71
Осеќам ќе се фатиме на крај со Бугарија
7Tweets5Users·Details
#72
thankful for my little bro & the uber driver who helped me find my DS ➖🎮➖ https://t.co/vYwUD6O4VA
7Tweets5Users·Details
#73
Добар ебач се познава по пласкањето по гз
7Tweets5Users·Details
#74
Лесно ви е на вас физички изглед и облини што ве палат, нас убав ум и смисла за хумор што не привлекуваат сме во криза.
12Tweets4Users·Details
#75
Дечки бе споив уште двајца луѓе на светов 🎉🎉🎉
12Tweets4Users·Details
#77
Peaky Blinders, почетна песна од Ник Кејв, за крај Џони Кеш, се појавува и Адријан Броди. Нема серија со подобар избор на музика.
11Tweets4Users·Details
#78
Еј @Zoran_Zaev абе Ордановски имал многу високо мислење на тебе.
Му требаа само шест месеци за да излезе од Балонот.
Се прашувам кога истото ќе го направи и брат му @mindplumber? https://t.co/7XLoqoxHeb
6Tweets5Users·Details
#79
Сизиф тркалал камен, јас собирам играчки.
6Tweets5Users·Details
#80
Како засега ќе го окарактеризираш владеењето на СДСМ во споредба со предходната власт?
6Tweets5Users·Details