TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Discussions
#81
Овде е мрачно и мрак ме обвива // ќе се отселам иако дое живот. Mark my words
11Tweets4Users·Details
#82
tvit na godinata 😂 https://t.co/etepRNLRXc
6Tweets5Users·Details
#83
Браво Саше!!
Гаси ги битангите кои помагаа на режимот!! https://t.co/sU3AKtb98N
6Tweets5Users·Details
#84
де предлог филм ќе ве молам побрзо
10Tweets4Users·Details
#85
А баш кога ќе си помислиш дека Димче Крстев толку го сака Груевски ќе сака и да лежи со него, заеб. Ќе пее на ПОСЕБНО судење... https://t.co/8Hd87DYEwF
10Tweets4Users·Details
#86
Се надевам дека не го ни предвиделе. Сега малку драма, предвиделе ама решиле да го откажат. https://t.co/mRnzmehVwT
10Tweets4Users·Details
#87
Макрадули е скроз баци со брков.
10Tweets4Users·Details
#88
Дочекот на 2018 година се откажува, парите во Клиниката за белодробни заболувања. Петар Шилегов, градоначалник на Скопје
10Tweets4Users·Details
#90
Слушам дека новопоставен директор од Шарена револуција за 3 месеци патувал во Лондон,Јапан и Аргентина и се СО БИЗНИС КЛАСА.ДОМАЌИНСКИ.....
9Tweets4Users·Details