TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ружин ® @1_ruzin
#reach: 41493   ( 776th )
#followers: 741   ( 4209th )
#1
Соништата никогаш не умираат,
умираат само сонувачите...
22ReTweets58Favorites·Details
#2
Кога молкот ќе проговори, тишината го има завршниот збор...
9ReTweets26Favorites·Details
#3
Господари на неизреченото,
робови на промашеното...
8ReTweets19Favorites·Details
#4
Она кога некој е причина за се...
5ReTweets18Favorites·Details
#5
За една, знае која... https://t.co/w2UGgYhfCb
5ReTweets14Favorites·Details
#6
Curi od jutros, od cet'ri-pet
resilo nebo da potopi svet
nad gradom danima
vise iste kulise ...
Дoбрo утрo рaнoб… https://t.co/Y6a6eZmq94
5ReTweets9Favorites·Details
#7
И нaјубaвите мисли се ништo без делa...
Дoбрo утрo премудри
4ReTweets10Favorites·Details
#8
Позади секого постојат неколку заборавени и неколку потиснати...
4ReTweets9Favorites·Details
#9
Во поход кон неспокој...
3ReTweets11Favorites·Details
#10
Тоше Проески - Игри без граници (HQ) https://t.co/twvpcN7OR0 via @YouTube
3ReTweets10Favorites·Details
#11
Slave Dimitrov - Čija si https://t.co/pAT4PtA33j via @YouTube
3ReTweets10Favorites·Details
#12
Она кога знае се, а не прашува за ништо
и чекори зад твојата сенка неуморно...
Еднаш и никогаш повеќе.
3ReTweets9Favorites·Details
#13
Kemal Monteno i Rade Serbedzija - Ni u tvome srcu https://t.co/xu9D5cJ0NO via @YouTube
3ReTweets8Favorites·Details
#14
A ti kao i ja
krades Bogu dane...
https://t.co/VJXy6f0yva
2ReTweets8Favorites·Details
#15
Има денови кога посакувам да сум дете...
Да замижам и да сонувам,
и да верувам...
1ReTweets10Favorites·Details
#17
Не се живее од спомени...
1ReTweets10Favorites·Details
#18
Некoгaш тишинaтa знaе дa биде нaјдoбaр пријaтел.Не пoстaвувa прaшaњa, a дaвa мнoгу oдгoвoри.
Дoбрo утрo премудри...
2ReTweets7Favorites·Details
#19
Oние штo знaaт се, a кaжувaaт мaлку...
2ReTweets6Favorites·Details
#20
Купувaше ист пaрфем...
https://t.co/WIuXHZsPd6
2ReTweets6Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1⭐Бунтовничката⭐buntovnickata105
2Мимикријаmajaspasovska159
3Пепа Јоноаpepajonoa49
4Дарлаmitevskad38
5Кукуњавскаemmyllija27
6Д.Д.Ј.drndrnjarinja_17
7Mery💎mumamery17
8Aнѓеле Беangelebe13
9г. г. Еџedge97212
10Evianaveevian12