TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Evian @aveevian
#reach: 119182   ( 33rd )
#followers: 1324   ( 2434th )
#1
- Бабо, бабо, зошто ти се толку црвени очите?
- Од сељаци, бабино. Возат цело време со долги светла...
126ReTweets445Favorites·Details
#2
И ова е Македонија... https://t.co/TITzy1ra5B
56ReTweets298Favorites·Details
#3
Престанете со тоа: "Ако ја смееш, твоја е". Жените сакаат многу повеќе од кловн покрај себе.
68ReTweets207Favorites·Details
#4
Добро воспитан човек совршено знае кога да биде искрен, а кога културен.
47ReTweets139Favorites·Details
#5
Си играме со сенките, се бркаме со облаците...
#ДоброУтро од Пелистер https://t.co/Czgwi9otXy
31ReTweets167Favorites·Details
#6
Брутално искрени луѓе. Не е лесно да ги сакаш, но ако ги засакаш, ги сакаш засекогаш, со цело срце и душа.
42ReTweets122Favorites·Details
#7
И пензионери ви сметаат. "Нечисти, безобразни, некултурни, здодевни..." Имате ли вие родители? Баби и дедовци? Кој ве растел? Тие никаквите?
39ReTweets129Favorites·Details
#8
Немојте никогаш, ама никогаш да дозволите вашето дете да помисли дека неговите оцени ви се поважни од него! Никогаш!!!
24ReTweets135Favorites·Details
#9
Стар си кога ја сфаќаш целата бесмисленост на свадбите.
26ReTweets122Favorites·Details
#10
Некој што ќе ти биде поддршка. Што ќе те разбира. Што ќе биде на твоја страна, без оглед на се. Што ќе те сака и нема да те остави да се посомневаш во тоа, никогаш. Без ова, се друго е џабе.
35ReTweets92Favorites·Details
#11
Да не сте го чепнале Законот за заштита од пушењето! Имате милион други пред да стигнете до него!
27ReTweets103Favorites·Details
#12
Парче мир и чаша синевина... https://t.co/JdlAvqLWND
24ReTweets111Favorites·Details
#13
Глупаво е да умреш на ваков ден. Глупаво е да умреш одејќи на испит. Глупаво е да умреш во сообраќајка, во глупава магла. Глупаво е, разбирате?!! Возете внимателно, некој чека да се вратите!!
26ReTweets99Favorites·Details
#14
Не сме така силни како што мислиме. Збор може да не убие, побрзо од куршум. Толку од нашата сила.
31ReTweets74Favorites·Details
#15
Пелистер, пред дождот. https://t.co/WbyemtAFcU
19ReTweets105Favorites·Details
#16
И каменот се претвора во свет кога Сонцето ќе го допре... https://t.co/eSzzaQjGaV
22ReTweets94Favorites·Details
#17
Убава, убава моја....
Преспа во есен, акварел :) https://t.co/Ll7oxF4XXd
18ReTweets104Favorites·Details
#18
Нема повредно нешто од вистинска информација во вистински момент!
26ReTweets77Favorites·Details
#19
Ги штитиш тие што ги сакаш. Од се, од сите. По секоја цена. Точка.
24ReTweets83Favorites·Details
#20
Не можеш ти да смислиш толку пречки, колку што јас можам решенија. Џабе се трудиш.
24ReTweets77Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Poison Ivyhedera_genus77
2Canadian Coyotespacebloomp73
3вина невинаnalutilus55
4Елзбет Тасиониkanunis_142
5Пердуфpikabu0034
6На Ванчо постариотkarsijak32
7Каља ☆katemagritte31
8Morgana Pendragon_lady_raven_29
9г. г. Еџedge97228
10Ибе Паликуќаibe_palikukja28