TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Satanica potestas 😈 @damjanka_
#reach: 517   ( 7097th )
#followers: 517   ( 5774th )
#1
ДРУГАРИ, ајде да му најдеме дом на мачорко. РТ ПЛС. https://t.co/3OeLc0jPCE
30ReTweets32Favorites·Details
#2
И мачкава побрзо ќе дипломират од мене...
3ReTweets4Favorites·Details
#3
Другите: Прават to do list, па си ги завршуваат обврските.
Јас: Заспивам правејќи to do list.
1ReTweets8Favorites·Details
#4
Вештерката Сиа. https://t.co/EL8k7Oiqn6
0ReTweets10Favorites·Details
#5
Sia the Birdwatcher, first of her name, daughter of hooman-slaves, dark lady and protector of our home. 🐈😻 https://t.co/vZCAv1AA95
1ReTweets7Favorites·Details
#6
Ако не станев да каснам благо ќе приумрев.
1ReTweets6Favorites·Details
#7
Многу сте патетични ко за луѓе без душа.
1ReTweets5Favorites·Details
#8
Ќе те прашав како си, ама не ме интересира.
2ReTweets2Favorites·Details
#9
Пред зграда имаме лисица, ли-си-ца, Л И С И Ц А. 😱
0ReTweets7Favorites·Details
#10
Хау даз ит фил, ту трит ми лајк ју ду?
1ReTweets4Favorites·Details
#13
Ми се излегвит ама ме мрзит.
1ReTweets3Favorites·Details
#14
И си седам така, и дојде мачката и ми го набута гзот во фаца. <33
0ReTweets6Favorites·Details
#15
Срцето ми се кинит ко ќе видам дебелко дете кај шо плачит, слабост ми се ❤
0ReTweets6Favorites·Details
#16
Напрај ми кафе, за да се освестам.
0ReTweets6Favorites·Details
#17
Едвај чекам да се породам ❤
0ReTweets6Favorites·Details
#18
Happy Caturday humans. 😊🐈🐺🐱😻 https://t.co/eW3flNCKnx
0ReTweets5Favorites·Details
#19
Господе Боже, Исусе Христе и 12те Апостоли, шо ми е?
0ReTweets5Favorites·Details
#20
Дајте ми нова социјална мрежа, старава не чинит.
0ReTweets5Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Бажоzstaka21
2Ненајаденact_a__fool17
3Невкусенandrej_kovski16
4RēnåTabaad_influence9
5Фиксиfilipfiksi8
6GorgeKocevgorge_kocev6
7Labav Lemrokerpp16
8Магнолијаbitch_switch5
9Тутан Камонivocmon5
10Pani КатО 🇵🇱catherine072345