TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

EmptyPersona @darkhour_seeker
#reach: 179442   ( 1st )
#followers: 11847   ( 81st )
#2
Дете браво бе!! https://t.co/Uh8K08V2TG
123ReTweets338Favorites·Details
#3
Македонија - земјата во која треба да се правдаш ако не пиеш...
118ReTweets337Favorites·Details
#4
Турете кур на Геро и Палчо...
Дај да помогнеме малце...
Мавај РТ... https://t.co/Ko1fdvW8PW
162ReTweets43Favorites·Details
#5
Некогаш, кога Скопје беше радост... https://t.co/0z7XZbomH0
74ReTweets289Favorites·Details
#6
Трета среќа: Жена ми бара работа во Битола како сметководител, администратор, секретарка....Ве молам за РТ...😊😊
137ReTweets54Favorites·Details
#7
Ладно да си ебе:
а) мајката
б) векот
в) семето
г) пиперот
71ReTweets224Favorites·Details
#8
Почитувани патници, наскоро ќе слетаме на Балканот...
Ве молиме да си ги поместите часовниците 25 години наназад...
75ReTweets201Favorites·Details
#9
бе!!
Бранко кошмар ти е!! #Урлам https://t.co/wOR5kjAVSZ
66ReTweets169Favorites·Details
#10
Саше напаѓа пред избори!! https://t.co/WP2IW3wm6z
61ReTweets142Favorites·Details
#11
Фер плеј!!!
Браво! https://t.co/CZ306ovHg8
45ReTweets168Favorites·Details
#13
Детството го паметам по:
Кој мижи?
Ти!!
Е не играм повеќе!!
49ReTweets152Favorites·Details
#15
Арен е човеков? https://t.co/L0szRSeUKX
51ReTweets139Favorites·Details
#16
Не ми е криво што работам како коњ, туку што ме надгледуваат волови...
49ReTweets137Favorites·Details
#17
Ние сме најбогат народ на светот...
25 години не крадат и уште има за крадење....
48ReTweets134Favorites·Details
#19
Големите луѓе лесно се препознаваат....
Наместо да подметнат нога, тие подаваат рака...
45ReTweets98Favorites·Details
#20
Подобро да си осамен волк, отколку нечија овца....
41ReTweets104Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Libertas.mklibertas_mk69
2A1ONMKDa1onmkd54
3Mindрluмbеrmindplumber45
4Д.Д.Ј.drndrnjarinja_31
5Mangoran_man28
6Poison Ivyhedera_genus27
7Macedonia Trendingtrendingmk27
8i999yi999y24
9Каља ☆katemagritte23
10На Дедо Најпаметниотi_najubaviot20