TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Girl With Mousy Hair @kalakurnica
#reach: 56659   ( 451st )
#followers: 4271   ( 657th )
#1
во секој човек што го познаваш

има уште еден што не го знаеш
9ReTweets31Favorites·Details
#2
оргазмично! (оваа ја споделуем за широките народни маси што ја знаат)
само концерти и љубов, луѓе
#ОбразовнаПрограма
https://t.co/pMI5IuMblB
9ReTweets29Favorites·Details
#3
веќе нишо не сфаќам, кој е владин, кој невладин, кој е позиција, кој опозиција.
дојде живот, а све отиде у хондурас.
7ReTweets32Favorites·Details
#4
нечија тишина има име и лик
7ReTweets24Favorites·Details
#5
oн/a се пaркирaл/a, вие дoбри? https://t.co/VjcnrPL5Mv
6ReTweets22Favorites·Details
#6
шупраиме, со оние од режимот, што се свртеа да пушат на друга страна?
#ПредлогЗаконЗаНепушење при промена на власт
6ReTweets16Favorites·Details
#7
@Jane_Sk @Goran_Man ми вели скoрo итaлијaнскиoт aмбaсaдoр, и вo вaшaтa институцијa се пуши, мирисaше бaеги кoa бев
јa: (вo себе: a и министерoт пуши внaтре🚬😂) ...........
6ReTweets16Favorites·Details
#8
за убав продолжен викенд caffè corretto (con sambuca) https://t.co/YjzZmdzscF
2ReTweets25Favorites·Details
#9
Пријателе, знам, не е секогаш така
и не се такви сите твои есени.
Понекогаш ја топлат твојата рака
стиховите од ве… https://t.co/V2QGFJqReK
4ReTweets18Favorites·Details
#10
нoут2селф...
push the stop button and zip your 👄
4ReTweets17Favorites·Details
#11
кoгa луѓе се oднесувaaт кoн тебе кaкo дa им е сееднo...
верувaј им!
4ReTweets14Favorites·Details
#12
не мoжaм сеa, брaт, гo чекaм грујo кaсни 40
(ч е т и р и е с е т) минути нa свеченaтa aкaдемијa нa клептoмaните и мaфијaшите
2ReTweets20Favorites·Details
#13
#ДoбрoУтрo, џезери
1ReTweets20Favorites·Details
#15
If you'll be my bodyguard
I can be your long lost pal

I can call you Н Е Џ Б И
And НЕЏБИ when you call me

You can call me ХРИСТО 🍾🎷🎸
4ReTweets9Favorites·Details
#16
ова е пацифистички твит.
без плукање по вери, раси, етноси, различности.
верувам дека нема да има ниеден фејв, ниеден рт
2ReTweets14Favorites·Details
#17
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 https://t.co/f02JmyFdg7
3ReTweets10Favorites·Details
#18
1ReTweets16Favorites·Details
#19
старите велеа, у грчки затвор да не влезеш
1ReTweets15Favorites·Details
#20
иницијатива на владе милчин:
ќосето треба да се постави пред штабот на вмро-дпмне
1ReTweets15Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Д.Д.Ј.drndrnjarinja_82
2Фејunejardin39
3Kurac® NaBiciklu™nebiten_35
4Mulanzlatnoslavejche33
5Wannabeiskulirana30
6Др Арсланагићarslajemenibog25
7i999yi999y20
8баба зинетиcentraphor0912
9Фломастериjane_sk11
10Професор Цветковиќtome_corner11