TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

leonidspar @leonidspar1
#reach: 130115   ( 16th )
#followers: 15985   ( 29th )
#1
Ај да се потсетиме: 'луѓето не се зависници од дрога, алкохол и друго, тие се зависни од бегање од реалноста.'
215ReTweets391Favorites·Details
#2
"Ги сакам оние кои во маката можат да се насмевнат и умеат да зберат сили иако страдаат, па прераснуваат во јунаци иако се скршени."
147ReTweets250Favorites·Details
#3
Ми вели денес еден пријател по телефон: Проблемот на Мк е што има 2м политичари, 2м академици, 2м експерти за се', 2м владици, 2м професори.
129ReTweets273Favorites·Details
#4
"Одлучив да се држам до љубовта. Омразата е преголем товар за носење."
134ReTweets233Favorites·Details
#5
"Повеќе би сакал да сум промашил во нешто љубејќи отколку да сум успеал во нешто мразејќи."
135ReTweets220Favorites·Details
#6
"Ако постојано докажуваш дека си во право, ќе бидеш виновен."
131ReTweets226Favorites·Details
#7
„Ти и јас не сме ништо друго освен едно битие. Не можам да те повредам тебе, а со тоа да не се повредам и самиот.“
130ReTweets229Favorites·Details
#8
Тајната на победата е во - никогаш да не се откажеш!
136ReTweets204Favorites·Details
#9
"Само јас можам да го променам својот живот. Никој не може да го направи тоа за мене."
134ReTweets209Favorites·Details
#10
„Глупавиот ја гледа дури на крајот, паметниот во средината, а само мудриот ја гледа целта уште при првиот чекор.“
133ReTweets204Favorites·Details
#11
„Има право да критикува оној кој има срце да помага.“
122ReTweets227Favorites·Details
#12
"Од љубов сме создадени; Љубовта ни е мајка."
124ReTweets213Favorites·Details
#13
'Да чуваш омраза во себе против некој е исто како да пиеш отров секој ден и да очекуваш омразениот да умре.'
122ReTweets217Favorites·Details
#14
И Олимп под снег. https://t.co/ADszcg0Y1G
98ReTweets279Favorites·Details
#15
"Кога не сме способни да најдеме мир во себеси, бескорисно е да го бараме на друго место."
124ReTweets196Favorites·Details
#16
„Работата нѐ чува од три големи зла: досада, беда и пороци.“
118ReTweets213Favorites·Details
#17
"Тајната на среќата е во слободата. А тајната на слободата е во смелоста."
122ReTweets199Favorites·Details
#18
Зошто љубам? За да имам за кого да умрам.
118ReTweets207Favorites·Details
#19
"А ти, кога ќе го започнеш долгото патување во себеси?"
126ReTweets183Favorites·Details
#20
"Не откажувај да му направиш добро на оној кој има потреба, кога раката твоја има сила да му помогне."
120ReTweets199Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1bebebebence_malo8
2Pilos4_pilos7
3Андонlazovjanev5
4Daniel Anastasoffalgorit0075
5В!Данаvidanadesign4
6Љубеljubetwit4
7Teonateona09903
8Eveevesblues3
9Хаванаprkosot3
10НЕУСПЕХОТtonivancoski3