TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Хартиган @mad_hartigan
#reach: 105330   ( 48th )
#followers: 20139   ( 10th )
#1
Почитувам луѓе кои знаат да одберат зборови со кои би го искажале своето мислење без да повредат или навредат некого.
70ReTweets193Favorites·Details
#2
Невозможна љубов признавам само ако едниот од двајцата живее на Марс а другот овде, сите други причини ми се нешто како мижи да ти баам.
45ReTweets140Favorites·Details
#3
Опушти се и не се нервирај, не ти пишува само тебе.
45ReTweets115Favorites·Details
#4
Ако бил убав моментот ќе го паметиш, не ти требаат слики за да се потсетуваш.
38ReTweets129Favorites·Details
#5
Не сум лош човек за другите, само за себе.
39ReTweets90Favorites·Details
#6
Ти го имаш други го немаат, други го имаат ти го немаш. Време.
37ReTweets93Favorites·Details
#7
Не сум во депресија, само сум трезен. ❤
31ReTweets110Favorites·Details
#8
Кажи им на луѓето колку заработуваш и веднаш те гледаат со други очи.
25ReTweets116Favorites·Details
#9
Лесно е да избегаш од мене, од себе никогаш нема. А, во тебе сум.
32ReTweets94Favorites·Details
#10
За болка стиснете 'send'.
29ReTweets91Favorites·Details
#11
Ниту еден човек не паѓа толку ниско во моите очи како оној што самиот себеси се воздигнува.
27ReTweets82Favorites·Details
#12
Никој да не ве лаже, не постои тоа место 'засекогаш'.
25ReTweets78Favorites·Details
#13
Да, зборувај ми како еднаш се живее и колку не е важно што ќе ги потрошиш последните пари на пиење додека дома твоите немаат за јадење.
22ReTweets73Favorites·Details
#14
Дојди, заедно ќе ја мразиме љубовта.
22ReTweets73Favorites·Details
#15
Ќе дојде, ќе направи штета и ќе си замине како ништо да не било.
19ReTweets81Favorites·Details
#16
Во душата е вистината.
22ReTweets71Favorites·Details
#17
И за себе не сум тука.
25ReTweets62Favorites·Details
#18
Научи како да живееш со себе и ќе знаеш како да живееш со другите.
23ReTweets65Favorites·Details
#19
Прочитав за некоја директорка што трошела пари од хуманитарна помош за децата без родители за да живее на висока нога, нема потажно нешто.
23ReTweets64Favorites·Details
#20
Грешете, ќе платите подоцна.
24ReTweets60Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Evianaveevian9
2Каља☆katemagritte8
3Ванетоvan3to7
4Јасминаjasna218966376
5BanAna Stormbornbanankata6
6Chlamydiaschiffer_pg145
7Изгубенizguben_5
8Силјан Штркотsiljanstrkot4
9Зинаidna_logopetka4
10Zamislenazamislena14