TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Pendaroskigoran @pendaroskigora1
#reach: 29   ( 26534th )
#followers: 29   ( 25701st )
#1
@leonidspar1 Да,треба да се научи!? Но многу важно е од какви луѓе ги добиваш насоките. Многу битен елемент во пона… https://t.co/uQIgUGD96Q
0ReTweets4Favorites·Details
#2
@nadiamali0511 Така се чуваме од " угурсузи ".
0ReTweets3Favorites·Details
#3
@leonidspar1 Животот е човечко патешествие,учиме,се пронаоѓаме кроз лавиринти.
0ReTweets2Favorites·Details
#4
@indig05alpha Никој до сега не сум видел самиот да се нападне,да го впери прстот кон себе.
0ReTweets2Favorites·Details
#5
@leonidspar1 Ретки се тие индивидуи што можат да го прикријат злосторот. Затоа е поголема дражта во општеството.
0ReTweets2Favorites·Details
#6
@leonidspar1 Реалноста треба да ја имаме во душата. Таа не се купува.едноставно е дел од генот,што не следи.
0ReTweets1Favorites·Details
#7
@leonidspar1 Времето е сторено за лажното,купено знаење. Затоа сме таму кај што сме,на дното. Не оди напред една др… https://t.co/7dC0Crzq0m
0ReTweets1Favorites·Details
#8
@leonidspar1 Не брзаме, најпрво ги средуваме мислите.
0ReTweets1Favorites·Details
#9
@Alexandra_YNWA Супер,баш фино. Честитки многу!
0ReTweets1Favorites·Details
#10
@tome_corner Остај не убива овој ајваров, многу работа има. За сексот здравие во зима.
0ReTweets1Favorites·Details
#11
@leonidspar1 Што да се каже!? Од пишаното нема бегање,живееме,го делиме просторот со " несреќи ".
0ReTweets1Favorites·Details
#12
@leonidspar1 Може да го преобрази човека во нешто што не го сака, ниту го замислува.
0ReTweets1Favorites·Details
#13
@leonidspar1 Па ние всушност ги носиме по пат на избори во институциите.
0ReTweets1Favorites·Details
#14
@indig05alpha Љубовта Господова нас не држи!
0ReTweets1Favorites·Details
#15
@leonidspar1 Ова ме потсетува на еден пријател кој ми велеше,Горане ако "нешто " направам а тоа не го споделам со… https://t.co/xHhbVFYMzn
0ReTweets1Favorites·Details
#16
@leonidspar1 Се трудиме узајамно тоа клише да го ставиме во адакта, нешто минато.
0ReTweets1Favorites·Details
#17
@leonidspar1 Да го цениме тоа што го имаме во рака.
0ReTweets1Favorites·Details
#18
@leonidspar1 Баш ака е. Поради кариери патиме од пород.Несватливо ама вистинито.
0ReTweets1Favorites·Details
#19
@neutralen_ Тоа е најспорното,прва може во еден град Прилеп или Куманово!?
0ReTweets1Favorites·Details
#20
@i_najubaviot Се што е од корист не е на штета.
0ReTweets1Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1leonidsparleonidspar123
2Annahindig05alpha2
3Мандалаnadiamali05112
4Александраfilipova_a2
5Teonateona09901
6АлекСандраalexandra_ynwa1
7На Дедо Најпаметниотi_najubaviot1
8Професор Цветковиќtome_corner1
9Реаленneutralen_1