TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пепа Јоноа @pepajonoa
#reach: 75524   ( 248th )
#followers: 2362   ( 1345th )
#1
Најдобрата употреба на зборовите е молчењето. Тагоре
72ReTweets124Favorites·Details
#2
Гледајте ми ја насмевката. Тагата е само...моја.
60ReTweets136Favorites·Details
#3
Не знаеме кој колкав товар носи, се додека не се најдеме во негова кожа.
47ReTweets122Favorites·Details
#4
За да ни се оствари сонот, не треба да спиеме. Ни фали само зрно повеќе ...храброст.
48ReTweets94Favorites·Details
#5
Престани да зборуваш оној момент кога ќе забележиш дека се вознемируваш...себе си или соговорникот! Толстој
46ReTweets95Favorites·Details
#6
Кога некој ве пушта во својот свет и ви го отвара срцето, чувајте го. Тој/ таа ви верува.
43ReTweets96Favorites·Details
#7
Душата е стакло низ кое ги гледаш другите души. В. Андоновски https://t.co/9xkety87Mi
42ReTweets94Favorites·Details
#8
Не можам да сменам ништо. Но себе ...можам & морам секој ден чекор по чекор.
*cuz nobody's perfect https://t.co/DSTxiUlFAH
38ReTweets103Favorites·Details
#9
Кога патот е избран со душа, срцето лесно ќе ја пронајде....
Светлината. https://t.co/7kOfBO95KV
39ReTweets91Favorites·Details
#10
Осудата не ве ослободува, ве гуши. Јунг
44ReTweets74Favorites·Details
#11
Внимавајте на срцето. Има и такви кои го немаат, а се хранат со 🖤.
37ReTweets93Favorites·Details
#12
Најмалото со смисла секогаш е повредно од најголемото без смисла. К. Јунг
39ReTweets78Favorites·Details
#13
Фактот дека си поинаков, различен од нив, некои тешко го простуваат. Какви ли се тоа рамки во кои се ставиле себе и другите...ете не знам.
33ReTweets80Favorites·Details
#14
Огнот кој еднаш бил оган ...станува искра за да се распламти друг.🔥
33ReTweets73Favorites·Details
#15
Ги заборавив сните, ми остана само Сонот да го видам на јаве. https://t.co/SdyG0TY9ZB
34ReTweets70Favorites·Details
#16
За живот вреди да се ризикува СE...сем самиот живот.
34ReTweets68Favorites·Details
#17
Пружете рака на денот. Тој едвај чека да го разубавиме ♥ https://t.co/onCou1zc8y
29ReTweets73Favorites·Details
#18
Коа гледам колку злоба и хејт има, сигурна сум дека Нобел сем награда и изумот би ни го дал да се дигнеме...во воздух.
30ReTweets55Favorites·Details
#19
Како ли се снаоѓаат луѓето низ ѕидините кои ги изградиле околу себе. #ПрашањаКоиМеМачат
28ReTweets59Favorites·Details
#20
Низ вртлогот на животот прво треба да се најдеме себе, за да може да ги разбереме другите. Сега и секогаш...
https://t.co/3tZ7OMSmS7
30ReTweets48Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Мимикријаmajaspasovska124
2Ружин ®1_ruzin18
3Morgana Pendragon_lady_raven_16
4Зоран Мијалковzoran_mijalkov16
5Aнѓеле Беangelebe15
6Evianaveevian12
7Snezanasnezana2828988211
8leonidsparleonidspar110
9101от101ot9
10bebebebence_malo9