TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Една е Тетка! @thetetka
#reach: 68812   ( 303rd )
#followers: 20642   ( 10th )
#1
Ме имаш болено на сред среќа, пак се смеев...
31ReTweets92Favorites·Details
#2
Телово те бара, да те вкуси, да те има, да го имаш...те копнее.
22ReTweets69Favorites·Details
#3
Со усни по врат, со прсти по грб, со јазик по бедра...

#сексипотег
23ReTweets66Favorites·Details
#4
На светот не му требаат детски солзи, доволно е сив.
Детска смеа му треба, да го обои.

#FamilyForEveryChild #СемејствоЗаСекоеДете
21ReTweets52Favorites·Details
#5
Тргни се од луѓе кои дозволуваат да си легнеш лута...
15ReTweets63Favorites·Details
#6
Имам тегла со мигови, си ги чувам и ги евоцирам цо лажичка од недостиг до недостиг...
17ReTweets53Favorites·Details
#7
Ќе тапкаат рамо, ќе ветуваат дека ќе се тука, но на крајот од денот ти си сам против светот...штеди си се.
13ReTweets52Favorites·Details
#8
Јас те молчам, зорава те шепоти низ спомени за времињата што ни минале...
14ReTweets48Favorites·Details
#9
Не уништувај нешто што не ни почнало со предвремен заклучок за како тоа како ќе заврши истото...
14ReTweets42Favorites·Details
#10
Ми се случуваш на среде одлука да не те мислам.
10ReTweets43Favorites·Details
#11
Дојди си на Твитер, фати си несоница.

#заборавенизаповеди
9ReTweets38Favorites·Details
#12
Земи ме, ми се губи контрола...

#сексипотег
8ReTweets27Favorites·Details
#13
Среќно детство за секое дете. #FamilyForEveryChild #СемејствоЗаСекоеДете
9ReTweets23Favorites·Details
#14
Не напиздувај рака што те толерира, посебно ако е женска.

#заборавенизаповеди
8ReTweets24Favorites·Details
#15
Да ме имаш и кога си се немам, да знаеш дека ќе ни требам...
5ReTweets31Favorites·Details
#16
Она што можеш да го заебеш денес не го...дај бе еден ден не заебуј нешто, дај молимтисе!
6ReTweets26Favorites·Details
#17
Не сакам да е тажен.
4ReTweets27Favorites·Details
#18
Да ме чуваш и негуваш како @Xpoznat што си го чува и негува точакот...

#ЕТакваЉубов
5ReTweets24Favorites·Details
#19
Се возам во автобус и низ прозор гледам сивило, се мутри времето, ветрот ги брка лисјата, ладен воздук штипка образи...
Го пуштив Бах и нота по нота автобусов почна да добива боја...
4ReTweets22Favorites·Details
#20
Ладна зора, моја и убава...
4ReTweets21Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1HacmeBkahacmebka3
2За иNat 😎lalicapapagalec2
3Canadian Coyotespacebloomp2
4Каља ☆katemagritte2
5Quentin MacLeodpraznomesto2
6The Xxpoznat2
7Ружин ®1_ruzin2
8Мациviktorynik2
9Бони 🌟Ансиланчеotpisanaboni1
10bambambinoaliaspendeho1