TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Д-р Трајановски @trajanace
#reach: 12926   ( 2097th )
#followers: 255   ( 9861st )
#1
Во љубовта се движиме во погрешна насока на еднонасочна улица.
6ReTweets19Favorites·Details
#2
Yours hands are cold, touch me with your heart.
4ReTweets16Favorites·Details
#3
Реката од љубов покрај карпите е најдлабока!
4ReTweets14Favorites·Details
#4
Твојот повик е мелодија за моето срце.
2ReTweets18Favorites·Details
#5
Ако немаш проблем со идентитетот, неможат да ти го затворат срцето.
3ReTweets11Favorites·Details
#6
Сеуште постојат џентлмени, но имаат голема гордост.
2ReTweets11Favorites·Details
#8
Посакувам да сум некоја пироплазма и да ти влезам во срце.
1ReTweets11Favorites·Details
#9
Играш пикадо со зборови, со центар во моето срце.
1ReTweets10Favorites·Details
#11
When I kiss yours lips, I get drunk!
1ReTweets7Favorites·Details
#12
На љубовта и е доволно времето од затворање на семафорот, до отворање на дополнителното зелено светло.
1ReTweets5Favorites·Details
#13
Душо, се додека ги носам наочарите за далеку, ќе бидеш совршена.
1ReTweets4Favorites·Details
#14
Пренатрупеноста на преткоморите и коморите со љубов доведува до пореметување на работата на срцевите залистоци. #споделиљубов
0ReTweets6Favorites·Details
#15
Кога шетаме сами се вртиме на сите страни, а кога шетаме со саканата се вртиме само на страната на љубовта.
0ReTweets5Favorites·Details
#16
Се разминуваме со љубовта, чекајќи го возот на погрешен перон. #доброутро
0ReTweets4Favorites·Details
#17
Толку си слатка што имам потреба од инсулин кога сум со тебе.
0ReTweets4Favorites·Details
#18
Крава рика, бара бика! #халелуја
0ReTweets3Favorites·Details
#19
Бракот е вреќа од грижи што ја носиме на рамења, а тежината нејзина ја одредува бројот на годишниците.
0ReTweets3Favorites·Details
#20
Yours eyes are shining more than a diamond.
0ReTweets3Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1На Дедо Најпаметниотi_najubaviot2
2поетот од лесковоpoetotodleskovo1
3🇦🇱 Командант Шеваљ Jr. 🇦🇱el_megunogovic1
4ТааСо2имињаruzavogradina1
5EmptyPersonadarkhour_seeker1
6crvenokosata2eyeshadow1
7Teonateona09901
8leonidsparleonidspar11
9101от101ot1
10Круме Кепески Ботkepeski1