TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Тркаљофка @trkaljofka
#reach: 166831   ( 1st )
#followers: 3052   ( 1021st )
#1
У Македонију да работиш и како платен убица плата па ќе ти биде 200 евра
180ReTweets485Favorites·Details
#2
Која генерација си?
- Хамбургер 50 ден
138ReTweets458Favorites·Details
#3
На очно:
Какв проблем имате?
- Не можу жену ми да гу гледам
134ReTweets348Favorites·Details
#4
Како дете блек фрајдеј ми беше кд имаше седам часа у школу
126ReTweets362Favorites·Details
#5
Колко ви е Грчка салата?
- 400 ден
Што сас све краци да не е?
113ReTweets323Favorites·Details
#6
Да ти ебу маглу место дома ја на афтер сам отишја
109ReTweets328Favorites·Details
#7
Да не те боли кур ти е пола здравље
111ReTweets246Favorites·Details
#8
Што носите од оружје?
- Жену
96ReTweets250Favorites·Details
#9
Бабо овој ми е школска ќе учимо у другу собу.
- Па тај ичера нели те научи?
86ReTweets269Favorites·Details
#10
Сви имав вујко од Америка само Кумановци имав вујко од Авганистан
72ReTweets256Favorites·Details
#11
Колко сам дужан?
- 2000 ден

*дава му 1000 ден

- Зашто 1000 ден?
Па блек фрајдеј е дснка
79ReTweets234Favorites·Details
#12
Германац: Моја жена е тигар у кревет
Американац: Моја жена е лав у кревет
Кумановац: И моја не личи на човека
#Виц
78ReTweets231Favorites·Details
#14
Според ДИК има још едно годишно време
79ReTweets212Favorites·Details
#15
Ноќан клуб у Куманово има повише менаџери него келнери
67ReTweets244Favorites·Details
#16
Ајде РТ хитно е https://t.co/CYyLSmqQ0I
133ReTweets37Favorites·Details
#17
*фаќа Кумановац златну рипку

Пушти ме ќе ти среду за у Авганистан
- Заеби Авганистан среди ми за ДИК
70ReTweets204Favorites·Details
#18
Која генерација си?
- Џандар Збира
63ReTweets211Favorites·Details
#19
Кој рано рани порано ќе га фати депресија
66ReTweets200Favorites·Details
#20
У аптеку:
Апчиња против нервозу имате ли?
- Има, сакате?
САКАМ МОРИ!!!
71ReTweets181Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1~Лејди♛Ди~abelejdibe59
2Дарлаmitevskad53
3Фиксиfilipfiksi36
4Реаленneutralen_35
5Ale✘ ♎️✈️®ace_pilot1534
6Aнѓеле Беangelebe33
7Кукуњавскаemmyllija32
8На Дедо Најпаметниотi_najubaviot30
9Царевата Ќеркаcarevata_kerka24
10🐈🐈 Marie 🐈🐈marie_hotcat24