TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Стрела ➶ @zone0205
#reach: 106183   ( 58th )
#followers: 15438   ( 32nd )
#1
Кога ќе престанете да се борите...или конечно сте победиле, или веќе сте умреле.
120ReTweets211Favorites·Details
#2
Премногу се надевате во нешто што нема да се случи.
95ReTweets172Favorites·Details
#3
Останете цели, има многу луѓе што сакаат да ве гледаат кога сте скршени.
90ReTweets166Favorites·Details
#4
Не е важно κаде пиеш κафе, туκу со κого.
80ReTweets172Favorites·Details
#5
Сите сакаат дрво на кое растат пари, а јас сакам дрво кое раѓа многу плодови...после тоа пари сам ќе направам.
78ReTweets160Favorites·Details
#6
Тргнете ги билбордите со градолначалниците што изгубија, не можам повеќе да ги гледам насмеани.
65ReTweets184Favorites·Details
#7
Од фудбал најинтеρесно ми е κога ракометарите ќе дадат κош.
75ReTweets151Favorites·Details
#8
Кога ќе почуствуваш желба за работа, седни и почекај да ти мине.
73ReTweets138Favorites·Details
#9
Земи тоалет забρиши се оκолу уста...многу гомна јадеш.
68ReTweets142Favorites·Details
#10
Животот ни ги поделил картите, сега на нас е ред како ќе одиграме.
70ReTweets126Favorites·Details
#11
Сите се сестри и браќа, додека не почнат да се делат.
67ReTweets132Favorites·Details
#12
Уста е за зборење, а не за гомна јадење.
67ReTweets129Favorites·Details
#13
Во Македонија луѓето веруваат само во лагата.
66ReTweets123Favorites·Details
#14
Продавам тетовсκи јаболκа од Ρесен.
64ReTweets127Favorites·Details
#15
Ако љубовта е песна, пеј додека те држи глас.
69ReTweets112Favorites·Details
#16
Навлечен сум по неа κаκо циган на лепаκ.
57ReTweets129Favorites·Details
#17
Сите имаме добри намери, но за жал кај нас се користат само лошите.
64ReTweets101Favorites·Details
#18
Сите со одрани коленици не паднале, повеќето се бореле за подобра функција.
57ReTweets122Favorites·Details
#19
Ми се јавија од работа да ми соопштат добра вест, утре место слободен да одам на работа.
53ReTweets127Favorites·Details
#20
Во мојот замислен свет...не постојат луѓето.
60ReTweets106Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1На Дедо Најпаметниотi_najubaviot7
2Тркаљофкаtrkaljofka3
3Зоран Мијалковzoran_mijalkov3
4ZAGORKAtreljara3
5🐈🐈 Marie 🐈🐈marie_hotcat2
6Zoran Gega Madzoskizorangega2
7101от101ot1
8Teonateona09901
9Патлак илити пиштолposlediknapik1
10L'excessivel_excessive1